Taky se vám zdá, že tu už dlouho něco nebylo?

No aby ne, poslední článek jen s mým jídlem jsem zveřejnila v ZÁŘÍ 2015! Teda pokud ještě nepočítám listopadový povídací článek.

Je načase to napravit ! Už mi to chybělo a věřím, že i vy rádi nahlédnete do mé kuchyně a necháte se inspirovat 🙂

AKTUÁLNÍ REŽIM

Ještě než vám ukážu všechny fotky jídla, musím říct, že už dlouho nejedu podle žádného režimu. To ale neznamená, že do sebe plácám co se mi zlíbí. Naopak jsem celou dobu zkoušela, na jakém poměru živin funguji nejlépe, abych dovedla co nejlépe využít energii z jídla a na trénincích měla co nejvíce a síly a dobře regenerovala.

Už brzy mi začne specifické období v tomto roce, ale to si zatím nechám pro sebe:) Můžete se ale už teď těšit na další sérii článků a poznatků.

Ale teď už opravdu jdeme na jídlo! 😀

Tak už klasicky začínáme palačinkami. Těch jsem si poslední dobou užívala hodně, jak jste si určitě všimli vy, kdo mě sledujete na instagramu 🙂

1

4,1 4

Ovesný méďa, on se nezdá, ale je OBROVSKÝ. Medvědy mám ráda a tento byl vynikající 😀

2

Teď trochu ze slaného soudku. Tortilly s krůtím grilovaným masem, tzatziky dipem a zeleninovým salátem.

5

Oblíbená klasika – rýže, krůtí a zelenina

8

A zase na skok ke sladkým snídaním – oblíbená ovesná buchta s mandlovým máslem

9 10

11

Selfie z rozehřívací místnosti

12,1

Představuji vám moji novou závislost – palačinky! ♥ V pozadí jsou suroviny na cheesecake pro taťku k narozeninám.

Recept přidám tento týden na FB

12 13

14

Oslava taťkových narozenin ve Zlíně u Johana. Jedna z nejlepších restaurací, kterou s klidným srdcem doporučuju 😉 Na fotce je kuřecí grilované maso s bulgurem a zeleninou.

15

Včerejší #foodgasm! Banán na kolečka, mandlové máslo a dip z proteinu ochucený kakaem! ♥

16

Dnešní palačinky s mandlovým máslem a proteinovým dipem s kakaem ♥ Nejlepší, postupně přidám recepty na FB, nebojte.

17

Poslední, dnešní losos s bramborami a avokádovým dipem před dlouhou cestou do Brna. Lososa očistím, omyju, osolím, dám na pečicí papír a peču v troubě na 170-180 °C do hotova. Dip je z rozmačkaného kousku avokáda, které jsem osolila, přidala oregáno a zakápla citronovou šťávou.

12625813_10205580545492987_1735134408_n

Aktuální fotky sledujte na mém instagramu @simonacahlova 

Jak vypadá vaše jídlo? 🙂