Každým dnem se nám na zahrádce urodí spousta ostružin, tak jsem se rozhodla je nějak zužitkovat.. No a protože se k nám chystala návštěva, cheesecake byl jasná volba 🙂

Můžu neskromně říct, že to byl jeden z nejlepších, ne-li nejlepší, cheesecake, co vzešel z mé kuchyně.

A co je nejlepší? Podělím se s vámi o recept 🙂

21175876_10209741619597239_1903726528_n

Nepečený korpus:

  • 2 flapjacky rozmačkáme s 1/2 banánu, přidáme na kousky nasekanou hrst kešu ořechů
  • směs natlačíme do malé formy na dort a dáme do ledničky
  • mezitím, co se chladí korpus, si uděláme náplň

Náplň :

  • 2 vaničky tvarohu, 2 čl vanilkového extraktu, velká odměrka vanilkového proteinu, balíček vanilkového cukru, hrst ostružin

— tyto ingredience smícháme

  • 1/2 smetany 12%, balíček ztužovače na dorty

— ztužovač připravíme podle návodu, promícháme s krémem a nandáme na korpus

— ozdobíme hořkou čokoládou a ostružinami

21208412_10209741546635415_827195608_n

Výsledný cheesecake je vláčný, pozor při krájení, rád se rozpadá. Měl by být přes noc v ledničce ale u nás se moc dlouho „neohřál“ 🙂

Dobrou chuť 🙂

21175761_10209741619557238_559912955_n