12096541_10205146587284303_3571279598609537092_n

12096404_10205146642365680_4494796909836148312_n

12106920_10205146588124324_4652823645515323200_n

POSTUP PŘÍPRAVY

Nejdříve rozehřejeme troubu na 190 °C a připravíme si těsto.

1. Smícháme na jemno nastrouhaný Šmakoun, mouku, bílky, mléko a koření (italské koření, oregáno).

Pozor ještě směs nedáváme do trouby, ještě nám něco chybí! 🙂

2. Na lžíci olivového oleje na mírném plameni osmažíme osolenou cibuli, nakrájenou na tenoučké plátky. Jakmile je zlatavá, odebereme 2 lžíce cibulky a přimícháme do těsta. Směs rozprostřeme do kulaté formy (použila jsem formu s průměrem 18 cm) a dáme na cca 5 minutek péct do předehřáté trouby.

3. Doděláme náplň – k cibulce na pánvi přilijeme smetanu a na hrubo nastrouhaný sýr. Jakmile se smetana odpaří, máme hotovo.

4. Připravenou směs nandáme na korpus a dáme na dalších 5 minut dopéct.

Hotový koláč necháme vychladnout a podáváme 🙂

12122803_10205146588924344_2004601980200730149_n 12141554_10205146586604286_7492567349477368599_n7

Dobrou chuť !