13173647_10206340546372534_8904492404764468198_n

Potřebujeme:

Na roládu: 2 celá vejce, lžíce kakaa, malá lžička prášku do pečiva

Postup přípravy: oddělíme žloutky od bílků, ty poté smícháme s kakaem a práškem do pečiva

Bílky vyšleháme v tuhý sníh a opatrně vmícháme do směsi. „Těsto“ rozprostřeme na pečicí papír na výšku 1 cm a dáme péct na 170 °C  na cca 5-7 minut (je potřeba si to hlídat)

Roládu necháme vychladnout a naplníme krémem.

13244624_10206340546532538_4992477969526285240_n

Nejraději si dělám tvarohovou náplň následovně:

100g tvarohu smíchám s 1/2 odměrky proteinu oblíbené příchuti (můj nejoblíbenější momentálně tento), namažu na roládu, přidám arašídové máslo a smotám.

13179377_10206340546732543_7028806750086308881_n

Dobrou chuť 🙂