Včera to byl přesně měsíc, co jsem vás naposled vzala nahlédnout k sobě do kuchyně. Tak to jdeme rychle napravit! Nějaké (velké) změny tam jsou, ale začneme s trochu staršími fotkami a už klasicky snídaněmi, které byly vesměs sladké..

Lívance z rýžové mouky s ovocem a kokosovým krémem nebo ořechovým máslem 

13233143_10206390587663535_5809703255357115355_n

Snídaně před cestou na Slovensko na Mozolani cup

13260250_10206390588623559_8589634166721937753_n  13318463_10206425769103049_1537891325_n

Když je venku hezky, nejradši svůj čas trávím na čerstvém vzduchu.. Tady s lívanci a prací 

13329644_10206425768263028_325079109_n

13445714_10206495978978252_5607134827536636373_n

13346453_10206495980018278_9133356254224269439_n

Vajíčková omeleta s rozpékanými bagetkami .. trochu se mi zastesklo po pečivu 🙂

13407248_10206495976458189_5484719502016306752_n

Pro změnu palačinky z rýžové mouky

13428634_10206495979738271_6644719858197232545_n

Jak to mám teď nastavené?

Je to týden, co se soustředím na zvýšené sacharidy, konkrétně v tréninkový den mám 250 a netréninkový 350 komplexních sacharidů. Jako zdroje využívám rýži, rýžovou kaši, rýžové chlebíčky a pečené brambory. Bílkoviny krůtí maso, Šmakouni, tvarůžky, vysokoprocentní šunka, vajíčka, losos.. a tuky jen z lososa, vlašáků, ghee, vajíček a ostropestřcového oleje na lačno.

 

Na fotce je rýže s vlašskými oříšky s trochou kokosového mléka a skořice, k tomu ananas a ledová káva

13442131_10206495975698170_3109591929453356880_n

Když je chuť na kaši.. Rýžová s trochou kakaa, jahody a vlašáky

13417563_10206495976018178_115799246447982

A nejoblíbenější snídaně a zároveň předtréninkové jídlo – vajíčka s pažitkou, vlašáky a rajčátka

13427891_10206511316321676_4443105010293278907_n

Taak a jedna fotka mého běžného nákupu, teda kromě ostropestřcového oleje.. Brambory a spousta kaše ♥

13419081_10206495975138156_2798786861045935408_n

Když se jednou vydám do restaurace na něco dobrého.. Většinou skončím u nějakého salátu.. Ne že bych nemohla přílohy nebo maso.. Ale v restauracích to s jejich přípravou není nic extra a s výběrem pro bezlepkáře to taky není nic moc :D.. (grilované nebo smažené, zahušťované omáčky, smetany, oleje, atd)

13344544_10206495977938226_7073529983178765749_n

Losos s pečenými brambory

13417563_10206495976018178_1157992464479829869_n

Rýže s lososem a rajčaty

12871477_10206495975458164_311014561572332265_n

Jak už jsem psala na FB, berte jídlo jako palivo, ne jako prostředek k zajídání problémů a zahánění stresu.
Nemusíte vymýšlet nové a nové recepty, stačí vám základní suroviny.

PS: mám založený snapchat a přemýšlím, že se zapojím konečně i aktivně, nejen jako šmírák 😀 Poslední dobou je toho tolik, že nestíhám moc přidávat, ale snapchat vypadá, že by mohl být řešení. Můj nick – simonacahlova

Mějte se hezky ♥